Porsche leasing

Leasing af Porsche hos Aros Leasing

Hos Aros Leasing giver vi dig muligheden for at køre en Porsche uden at skulle foretage en stor engangsinvestering. Vi tilbyder fleksible og individuelle leasingaftaler, der er skræddersyet til dine behov, uanset om du ønsker bilen til privat brug eller til din virksomhed. For at give dig ekstra tryghed inkluderer vi også attraktive forsikringstilbud og garantiforsikringer, der beskytter dig mod uforudsete værkstedsregninger. 

Finansiel leasing – din vej til en Porsche

Vores finansielle leasing gør det muligt for dig at opleve køreglæden ved en Porsche på favorable vilkår. Du betaler en førstegangsydelse og en fast månedlig ydelse, mens ansvaret for bilens vedligeholdelse og drift ligger hos dig. Ved leasingperiodens udløb har du flere muligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine fremtidige planer. 

Leasingtyper vi tilbyder

For at imødekomme forskellige ønsker og behov tilbyder vi følgende leasingformer: 

  • Finansiel leasing: En fleksibel aftale, hvor du ved periodens udløb kan vælge at forlænge leasingaftalen, sælge bilen videre eller sætte den på en stilstandskontrakt. 

  • Splitleasing: Velegnet til dig, der anvender bilen både privat og erhvervsmæssigt. Udgifterne fordeles mellem dig og din arbejdsgiver baseret på den faktiske anvendelse, hvilket sikrer en retfærdig fordeling af omkostningerne. 

  • Erhvervsleasing: Ideel for virksomheder, der ønsker at udvide deres bilflåde uden store kapitalbindinger. Ved leasingperiodens afslutning kan virksomheden vælge den mest hensigtsmæssige løsning for bilens fremtid. 

Dine muligheder ved leasingperiodens afslutning.

Når din leasingaftale udløber, har du flere valgmuligheder. Du kan forlænge leasingperioden med 12, 24 eller 36 måneder, hvis du ønsker at beholde din Porsche længere. Alternativt kan du sælge eller overdrage bilen til en anden leasingtager; vi hjælper gerne med annoncering og formidling for at gøre processen lettere. Hvis du ønsker at sælge bilen til en virksomhed, er dette også en mulighed ved salg til et CVR-nummer. For sæsonbiler tilbyder vi desuden muligheden for at sætte bilen på en stilstandskontrakt og opbevare den i perioder, hvor den ikke bruges. 

Fordelene ved at lease en Porsche hos os.

Ved at vælge Aros Leasing får du en række fordele. Du opnår økonomisk overblik med faste månedlige ydelser, hvilket gør det nemt at planlægge dit budget. Der er ingen kilometerbegrænsninger, så du kan nyde din Porsche fuldt ud uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Med vores forsikringstilbud og garantiforsikringer er du også sikret mod uventede værkstedsregninger, hvilket giver dig ekstra tryghed i hverdagen. 

Dit ansvar ved finansiel leasing

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du selv står for bilens vedligeholdelse, reparation og service. Skulle der opstå skader, er det dit ansvar at få dem udbedret. Vores garantiforsikringer kan hjælpe med at minimere risikoen for uforudsete udgifter til reparationer. Ved leasingaftalens ophør hæfter du for bilens restværdi og skal sikre, at den kan sælges til den aftalte pris, hvis du ikke ønsker at overtage den. 

Sådan kommer du i gang med leasing af Porsche

Det er nemt at komme i gang. Kontakt vores erfarne rådgivere, som vil hjælpe dig med at finde den Porsche-model og leasingtype, der passer bedst til dine behov. Vi udarbejder et personligt tilbud og gennemgår alle detaljer i leasingaftalen med dig, inklusive vores forsikringsmuligheder. Når alt er på plads, underskriver vi kontrakten og sørger for, at din nye Porsche er klar til levering. 

Kontakt Aros Leasing i dag

Er du klar til at opleve den ultimative køreglæde med en Porsche?

Kontakt
Aros Leasing for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil og sammensætte en leasingaftale, der matcher dine behov, samtidig med at vi beskytter dig mod uforudsete udgifter med vores forsikringsløsninger.
 

Find din næste leasing her

Om os

Hos Aros Leasing forsøger vi at opfylde dit ønske om drømmebilen til favorable priser ved enten flexleasing eller splitleasing.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger inden for erhvervsleasing? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale. Vores erfarne rådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste leasingløsning for din virksomhed.